dameskapper sint-martens-latem moose

Bent u die drukbezette vrouw met weinig tijd, die er toch goed wilt uitzien?

Dan heeft u een goede dameskapper nodig. En dat is nu precies waarvoor u bij ons terecht kunt. Wij laten u in no time weer stralen.

Bovendien zorgen wij er ook voor dat u uw kapsel zelf kan onderhouden. We geven u tips en tricks zodat u er elke dag van het jaar fantastisch uitziet.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens ons adviesgesprek nemen we de tijd om samen met u de juiste shampoo, verzorging en kapseldienst te bespreken. We bekijken welke producten en kapsels het best bij u passen. Alsook de producten die u thuis gebruikt. We hechten er immers veel belang aan dat u uw kapsel op eenvoudige wijze zelf kan onderhouden.

Verder kijken we welk kapsel het meest geschikt is voor uw haarinplanting en gelaatsvorm. Naar kleur toe gaan we na of u een warm type (herfst of lente) of eerder een koud type (zomer of winter) bent. Zo past de kleur van uw kapsel helemaal bij de tint van uw gelaat.

Op deze manier straalt u pas écht.

Tip: Wilt u een nieuwe haarkleur? Dan komt u best naturel, zonder maquillage. Zo kunnen wij uw juiste type bepalen en u de haarkleur voorstellen die echt bij u past.

Wij verwennen onze klanten ook graag met een aangepaste hoofdhuidmassage om even te ontstressen in deze drukke tijd.

Onze producten

Voor haarkleuringen werken wij met de producten van Moose.

Het Zenztherapy gamma heeft zijn basis in de aromatherapie en bevat geen parabenen, sulfaten, kleurmiddelen en artificiële parfums. De kleuren zijn ammoniak-, ppd-, resorcinol en nikkelvrij. 100% vegan!

Een ander interessant gamma is dit van Moroccanoil. Deze producten bevatten namelijk arganolie, zeer voedend voor uw haar.

Het resultaat?  Mooi zijdezacht glanzend haar, waar u vroeger alleen maar kon van dromen, is nu dankzij Moroccanoil werkelijkheid geworden.

Extensions

Dames, verlangt u naar langer haar of een vollere haardos? Dan zijn extensions hét antwoord.

Als partner van Extensielle zijn wij geselecteerd als gespecialiseerde haarextensions expert. We hebben hiervoor opleiding gevolgd en kunnen u hierdoor een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing bieden.

De hairweaves worden vastgemaakt aan uw haren met microringen. Dit zijn de kleinste microringen die er bestaan, zo goed als onzichtbaar. Bovendien bevatten de microringen een uniek anti-slip systeem, waardoor de extensions mooi op hun plaats blijven zitten. Het is werkelijk een uniek en exclusief totaalconcept.

Deze weaves worden ook altijd met onze Moroccanoil producten behandeld voor een duurzaam glanzend resultaat.

Een passend kapsel zorgt ervoor dat u zich goed in uw vel voelt en straalt van zelfvertrouwen. Daar gaan we samen voor!

Maak vandaag nog uw afspraak.

Tot binnenkort,

Kristof & Team

Hairstudio Kristof, dé dameskapper voor regio Sint Maria Leerne - Latem en Nevele

Tijdens uw bezoek aan de dameskapper verwennen we u graag met koffie, thee of frisdrank. Uiteraard kan u tijdens uw kappersbezoek ook gebruikmaken van ons Free WiFi-netwerk.


Snel een afspraak nodig?

Klik hieronder en boek uw afspraak online.

Maak online afspraak