kapper nabij Drongen

Woont u in de buurt van Drongen?

Dringend op zoek naar een nieuwe kapper? Iemand die het vak door en door kent?

Dan zit u bij Kristof's Hair Studio aan het juiste adres. Maar natuurlijk gelooft u mij niet op mijn woord. Daarom neem ik u graag mee in het verhaal van Kristof.

Kristof : fascinatie voor "haar"

Wie is Kristof?

Kristof is iemand die al van jongs af een enorme fascinatie had voor haar. Al heel lang wist hij dat kapper worden zijn droom was. Mensen mooi maken is wat hem gelukkig maakt. Daarom koos hij voor de kappersopleiding en in 1998 studeerde hij met glans af.

Natuurlijk was dat niet genoeg. In 2002 startte hij zijn eigen kapsalon op waar hij klanten (en binnenkort misschien ook u) laat stralen. En dat doet hij niet alleen! Want er staat een heel team paraat om u in de watten te leggen.

Teamspirit is de grootste troef!

U doen stralen, dat is het doel bij Kristof's Hair Studio nabij Drongen. En omdat iedereen andere noden én talenten heeft, staat er een volledig team voor u klaar. Elk lid van het team heeft zo zijn eigen specialiteit. En net daarom kan iedereen terecht in het kapsalon.

Wilt u extensions? Dan is Lies de kapster voor u!

Toch liever uw eigen haar maar wel compleet on trend? Steffi geeft u met plezier een fantastische ombre en laat u buiten gaan met beachwaves waar anderen jaloers van zullen zijn.

Bent u een man? Geen probleem. Digna is gespecialiseerd in herensnitten. Dus ook als man kan u zeker in het salon terecht.

Het kappersteam nabij Drongen
Kappers met Pit!

Zowel dames als heren zijn welkom bij deze kappers

Zoals je hierboven wel hebt kunnen lezen, zijn zowel dames als heren welkom in het salon. Als dame is hier voor elk wat wils.

Net omdat er zoveel kappers en kapsters in het team zitten, kan jij een perfecte coupe én kleur op maat krijgen. Alles draait om jou met een goed gevoel en een schitterend kapsel de deur uit te laten lopen. En zeg het nu zelf, daar droom je toch al je hele leven van?

En nee. De mannen worden zeker niet vergeten! Want ook als man wil je een verzorgd voorkomen hebben. Er wordt wel vaak gezegd  ‘de kleren maken de man’ maar het kapsel zorgt voor de finishing touch die een look compleet maakt.

Lang haar, kort haar of liever wat origineels? Kom gerust langs.

Dé beste specialist in extensions in de regio van Drongen

 

De dames onder ons die dromen van lange lokken, een prachtige, volle dos haar… Die hoeven niet langer meer te dromen. Bij Kristof's Hair Studio zijn verschillende kapsters gepscialiseerd in het aanbrengen van extensions. En niet zomaar extensions! Er is gekozen om te werken met Extensielle.

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af waarom er net gekozen is voor Extensielle. Hairexentions maken gebruik van microringen. Deze worden eerst in uw haar geplaats voor dat de extension eraan bevestigd wordt.

Extensielle biedt momenteel de kleinste ring op de markt aan. En hoe kleiner de ring, hoe natuurlijker uw extensions eruit zien. Doordat het team gespecialiseerd is in het plaatsen van deze look, zijn de ringen dus zo goed als inzichtbaar in uw haar!

Extensions regio Drongen

Kleuringen perfect op maat

Natuurlijk mogen de kleuringen niet vergeten worden. Wilt u graag wat meer spice in je haar? Of gewoon een compleet nieuw kleurtje? Geef uw wensen door aan het team en laat u adviseren. Samen met u gaan we op zoek naar wat de beste tonen zijn, de snit die uw gezicht het meeste flatteert en zelfs welke producten voor de nazorg van uw haar het beste langdurig resultaat geven.

Voorgaande aan de kleuring wordt een analyse gedaan van uw type. Ben je een warm type (denk aan de kleuren van de herfst of lente) of eerder een koud type (zomerse of winterse kleuren)? Om uw type te bepalen is het gemakkelijkste dat u kiest voor een naturel look, zo kan uw kapper een haarkleur voorstellen die matcht bij u.

Man of vrouw, dit salon verlaat je met een look van je dromen! En het beste? Het kapsalon ligt op een boogscheut van Drongen!

 

Kristof's Hair Studio, nabij Drongen

Meer weten?

Op zoek naar een nieuw kapsel, een trendy look of eerder een klassieke snit? Bij Krisftof kan het allemaal.

En dit zowel voor mannen als vrouwen.

Heeft u nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Of bent u al zo enthousiast dat u een afspraak wil maken? Boek deze dan snel hier.


>> Maak Afspraak