Dit zijn de signalen van futloos haar

futloos haar kapper

Sommige mensen vinden het fijn om naar de kapper te gaan, terwijl anderen het zo lang mogelijk uitstellen. Maar hoe weet u nu dat het tijd is om uw haar weer te laten knippen? Wij vertellen u wat de signalen zijn van futloos haar om asap een afspraak bij de kapper te boeken.

5 signalen van futloos haar

1. Gespleten haarpunten

Oké, hiermee trappen we misschien een open deur in, maar toch: wanneer u een pluk haar vastneemt en ziet dat het onderste deel van uw haar gespleten is, dan wéét u dat het tijd is voor een nieuwe knipbeurt.

Dat betekent vaak dat u wat afstand moet nemen van uw lange lokken. Door de knipbeurt zal uw coupe er wel weer netjes uitzien.

2. Geen model meer in uw haar

Blijft uw kapsel nooit in model zitten, wat u ook probeert? Heeft u de ene bad hair day na de andere? Door uw haar onder handen te laten nemen bij de kapper, zullen de lokken weer volume krijgen en oogt het een pak gezonder.

3. De krul- en stijltang helpt niet (meer)

Heeft u al – tevergeefs – de stijltang ingeschakeld om wat leven in de brouwerij te brengen? Of helpt de stijltang niet meer om de lokken plat te krijgen? Vraag advies bij uw gespecialiseerde kapper, want zij kunnen u vertellen welke specifieke shampoo en verzorgingsproducten het meest geschikt zijn om uw haar weer gezond te maken. Bye bye, futloos haar!

4. Klitten- en knopenfeest

Heeft u standaard een borstel of kam in uw tas zitten om de klitten en knopen er continu uit te kammen? Dat is niet zo handig. Uw haar smeekt u hiermee eigenlijk om verzorging. Tijd om 

5. Uw laatste kappersbezoek dateert van de jaren stilletjes

Kunt u zich niet meer herinneren wanneer u naar de kapper bent geweest? Was het december 2018? Of was het nu 2017? Dat betekent dat het hoog tijd is om langs te gaan bij uw kapper.

Wilt u een afspraak bij onze ervaren kappers?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u snel.