Hoe lang blijven extensions zitten?

hoe lang blijven extensions zitten

Heeft u net extensions laten zetten? En pronkt u graag zo lang mogelijk met deze nieuwe haarverlenging? Dan kunt u zelf een aantal zaken ondernemen om haar levensduur aanzienlijk te verlengen.

We krijgen regelmatig de vraag ‘Hoe lang blijven extensions zitten?’. Hier willen we nu dieper op ingaan.

Hoe lang blijven extensions zitten?

Haarextensions kunnen met de juiste verzorging ongeveer 4-5 maanden in uw haar blijven. Daarna zijn ze redelijk uitgegroeid en worden ze te zwaar voor uw eigen haar.

De belangrijkste factor voor het bepalen van de levensduur van uw extensions is de nabehandeling. Een regelmatig bezoek aan uw kapsalon is met andere woorden noodzakelijk:

  • Ga wekelijks of tweewekelijks naar de kapper om uw haar te laten brushen/föhnen.
  • Laat de haarpunten om de 6 à 8 weken bijknippen.
  • Gebruik enkel professionele verzorgingsproducten van Moroccanoil en een specifieke haarborstel.

Meer weten over het onderhouden van extensions? Lees ook zeker deze artikels:

Specialist in hairextensions = een must

Uw haar is een van de eerste uiterlijke kenmerken die opvallen. Een mooie, verzorgde haardos maakt of kraakt dus uw goede indruk.

Ga niet per se voor de goedkoopste of snelste manier om haarextensions te laten plaatsen. Dit bezorgt u alleen maar meer problemen achteraf.

Doe een beroep op een professional. Een specialist in het vak. Zorg ervoor dat u de juiste behandeling krijgt die hairextensions vragen.

Kristof’s Hairstudio, uw gespecialiseerd kapsalon in Deinze

Onze kappers zijn opgeleid en geselecteerd door Extensielle, dé referentie voor extensions van de beste kwaliteit. U kunt dus genieten van de juiste werkwijze met het enige correcte materiaal.

Bij Kristof’s Hairstudio regio Deinze, Nevele en Sint-Martens-Latem krijgt u eveneens al het noodzakelijk advies om uw haarextensies zo lang mogelijk te laten meegaan.

Wilt u meer weten over extensions?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u snel terug.