kristofs hairstudio

“Heeft u ook soms het gevoel dat u niet begrepen wordt door uw kapper ?”

Kent u dat, u gaat naar de kapper, eindeloos wachten, dan is het aan u. Na de behandeling schrikt u: “Oei, dat is het niet”. U gaat met een gewrongen gevoel naar huis. Twijfel alom: “Zie ik er goed uit?” De ene zegt van wel, de andere niet … Help!

Heel frustrerend is dat. Want de tijd dat u bij de kapper gezeten hebt, die is weg. En uw zelfvertrouwen ook.

Daarom willen wij het bewust anders doen en u als klant centraal zetten. Of het nu is voor een korte snit, of een coupe met extensions, bij Kristof’s Hair Studio gaat elke klant met een goed gevoel naar buiten. Wij laten onze klanten stralen, we geven ze als het ware een boost van hun zelfvertrouwen.

Bij ons is haarstyling nog een ambacht. Sinds de opstart van onze kapperszaak in 2002 staan we voor een uiterst persoonlijke behandeling van cliënteel en een continue ontwikkeling van onze kapperskills.

Hier zijn klanten nog mensen en geen nummers.

Onze aanpak

We vinden het belangrijk dat u uw kapsel ook thuis perfect kunt onderhouden. Om u het meest geschikte kapsel te bieden, volgen wij onze unieke werkwijze:

  1. We starten met een adviesgesprek;
  2. We analyseren uw haarinplanting en gelaatsvorm;
  3. We bekijken samen welk kapsel het beste bij uw stijl past;
  4. We verwennen u met een heerlijke hoofdhuidmassage om volledig te ontstressen;
  5. We geven u een kapsel dat uw looks volledig tot hun recht laat komen.

Onze specialiteiten

Voor een snelle verandering in looks, extra volume of langer haar plaatsen wij dagelijks extensions bij onze klanten. Deze techniek is een vak apart, maar wij hebben het in onze vingers.

Met balayages zorgen we voor een sun-kissed, glamoureuze uitstraling. Zonder het haar volledig te kleuren. Dit is ongetwijfeld een van onze populairste kapperstechnieken.

Waar onze klanten het meest van houden, is het knippen van haar naar de vorm van het gezicht. Willen ze hun lokken laten kleuren? Dan matchen we steeds de haarkleur met het uiterlijk. Zo klopt het plaatje volledig.

Uw stralende glimlach, onze kick

Het is niet ons doel om zo veel mogelijk klanten na elkaar te bedienen. Wél streven we ernaar om elke kappersbeurt tot in de puntjes af te werken. We zijn namelijk trots op ons werk. En een tevreden glimlach van de klant is voor ons de kers op de taart.

  • Bent u op zoek naar een kapsel dat bij uw persoonlijkheid past?
  • Gunt u uzelf graag een stijlvol voorkomen?
  • En hecht u belang aan kwaliteit en expertise?

Dan ontvangen wij u met veel plezier in Kristof’s Hair Studio, het unieke kapsalon in Sint-Martens-Leerne. Voor wie dat niet weet liggen, dat ligt tussen Nevele (Vosselare), Sint-Martens-Latem en Deinze. Via afrit Drongen op de E40 bent u er in no-time.

kristofs hairstudio wascorner kristofs hairstudio kapsalon kristofs hairstudio damescorner


Snel een afspraak nodig?

Klik hieronder en boek uw afspraak.

Maak online afspraak