kapper kristof's hair studio team

Het team van Kristof’s Hair Studio

Graag stel ik jullie mijn team voor. Ervaren kapsters die meedenken met de klanten. Kijken wat kan, en hoe we de behoeften van onze klanten zo goed mogelijk kunnen invullen.
Samen gaan we voor uw glimlach!

Tot binnenkort,
Kristof Foncke

Wie doet wat?

Kristof

Professioneel Hairstylist

Van kleins af aan was ik al gefascineerd door haar. Ik wilde kapper worden en mensen mooi maken! In 1998 werd mijn droom werkelijkheid. En sinds 2002 ga ik samen met mijn team voor tevreden klanten die zich goed voelen en stralen. Mijn specialiteit? Alle soorten snitten. Ook knip ik op droog haar.

Stuur een email

 
 
Lies

Professioneel hairstylist 

Ik ben afgestudeerd in 2008 en werk sinds 2011 bij Kristof’s Hair Studio. Mijn grootste passie is het opsteken van kapsels en het aanbrengen van extensions. Daarnaast kennen kleuringen, balayages, brushings en herensnitten geen geheimen meer voor mij.

Steffi

Multipotentiële haarspecialist

Ik werk hier al van voor ik in 2013 ben afgestudeerd als kapster. Voor mij is het belangrijk dat mensen met een tevreden gevoel naar buiten gaan. Ik leef me graag uit met o.a. ombretechnieken, beachwaves, extensions, kleuren en brushen.

Digna

Kapster met pit  

In 2015 ben ik afgestudeerd als kapster. Sinds 2017 werk ik bij Kristof’s Hair Studio. Ik hou ervan om allerlei kapsels en coupes perfect te kleuren én te brushen. Daarnaast zijn ook herensnitten mijn specialiteit. Stoer, modern, iets langer … Het kan allemaal!

Bieke

Gedreven kapster 

Na een jaar als student in dit kapsalon te hebben gewerkt, ben ik hier meteen voltijds aan de slag gegaan. Ook bij mij was het ultieme doel ‘kapster worden’. Balayages en brushings tot in de puntjes afwerken is mijn grootste specialiteit.

Florence

Gebeten door de stiel

Ik ben nog redelijk nieuw in het team van Kristof’s Hair Studio, maar wil me graag volledig in de kapperswereld verdiepen. Ik versterk mijn collega’s in het weekend en help hen met wassen en kleuren.

 
Jozefien

Gepassioneerd door het vak

Kapster worden is al van jongs af aan een grote droom van mij. Sinds mijn stage in 2018 werk ik tijdens het weekend bij Kristof’s Hair Studio. Het geeft me een enorme kick als ik aan iemands haar werk en ik deze persoon met een gelukkig gevoel naar huis kan sturen.

Jonelle

Wordt blij van tevreden klanten

Sinds mei 2018 zit ik mee in het team van Kristof. Zelf ben ik afgestudeerd als kapster in 2014. Brushings en balayages vind ik ontzettend fascinerend. Ze maken of kraken een kapsel. Mijn doel? Alle klanten tevreden naar buiten laten gaan. Dan ben ik ook gelukkig!

 

Snel een afspraak nodig?

Klik hieronder en boek uw online afspraak.

Maak online afspraak